Inloggen
Wassenaarse Golf Logo

Een bedrijfslidmaatschap bij Groendael biedt u ‘golf & more’ op een toplocatie met internationale allure midden in de randstad: bijna binnenstedelijk maar omgeven door prachtige natuur- en duingebieden op de grens van Wassenaar en Den Haag.

Een exclusieve locatie waar u met uw gasten en collega's kunt genieten van hospitality in het teken van golf en businessmeetings in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving.

De ligging in het duinlandschap achter de N44 zorgt ervoor dat Groendael prima bereikbaar is vanuit Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Dit betekent ook een makkelijke aanrijroute voor uw gasten van buitenaf.

Business members van Groendael vinden het belangrijk om hun relaties en collega’s gastvrij te kunnen ontvangen en te kunnen genieten van de uitdagende baan (alom bekend om de snelle greens!) en alle exclusieve hospitality faciliteiten die Groendael te bieden heeft.

Een bedrijfslidmaatschap kan o.a. bevatten:

-wildcard(s)

-bedrijfsdag (=event)

-sponsoring

-(extra) vouchers

-clinic(s)

-etc.

Een bedrijfslidmaatschap bij Groendael wordt derhalve ‘op maat’ ingevuld en sluit u af voor één of meerdere jaren. Er zijn verschillende business pakketten mogelijk die naar wens kunnen worden samengesteld. De invulling betreft een combinatie van wildcards en golfevents en/of sponsoring. Ook een jaarlijkse exclusieve bedrijfsgolfdag kan opgenomen worden in het business pakket, evenals extra greenfee vouchers zodat u ook uw relaties kunt uitnodigen voor een ronde golf op onze uitdagende course. Uw bedrijf krijgt een naamsvermelding op de website, in de digitale nieuwsbrief en in de hal van het clubgebouw.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bedrijfslidmaatschap, stuur dan een mail naar: office@wassenaarsegolf.nl

We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.