Inloggen
Wassenaarse Golf Logo

Groendael biedt voor bedrijfsdagen en clinics ‘golf & more’ op een toplocatie met internationale allure midden in de randstad: binnenstedelijk maar omgeven door prachtige natuur- en duingebieden op de grens van Wassenaar en Den Haag.

Een exclusieve locatie waar ook uw gasten en collega’s kunnen genieten van golfgerelateerde hospitality in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving voorzien van een uitstekend restaurant, een groot terras en een veranda met een fantastisch uitzicht over de baan.

De ligging in het duinlandschap achter de N44 zorgt ervoor dat het Golfpark voor uw gasten prima bereikbaar is vanuit Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Grote bedrijfsgolfdagen kunnen op maandag exclusief gebruik maken van de course, alle oefenfaciliteiten en het restaurant in het clubgebouw.

De overdekte unieke Driving Range aan het water biedt een extra uitdaging, zowel tijdens het inslaan voor het golftoernooi als tijdens de clinic. U slaat met ‘floaters’ (ballen die op het water blijven drijven) af over een mooie waterpartij: voor Nederland een zeldzame ervaring die menig bezoeker positief verrast.

De uitgebreide trainingsfaciliteiten bieden volop mogelijkheden voor bedrijfsclinics onder leiding van een of meerdere van onze golfpro’s. Naast de Driving Range heeft men de beschikking over verschillende putting-en chippinggreens.

De baan met de verrassend snelle greens blijft voor elk niveau golfer iedere keer weer een uitdaging. Na het golfen kan men op de 10e hole in een gastvrije ambiance onder het genot van een hapje en een drankje de ervaringen uitgebreid delen.

We helpen u graag met de organisatie om er met elkaar voor te zorgen dat uw bedrijfsdag en/of clinic voor uw relaties een onvergetelijke ervaring zal zijn.

We zien uw aanvraag graag per mail tegemoet: office@wassenaarsegolf.nl              

Na ontvangst van uw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.  


Groendael 'The place to be for a business event with golf & more!'


Golfpark Groendael BV
Groenendaal 3
2244 BK Wassenaar
Tel.: 070 – 3144000
office@wassenaarsegolf.nl


Aanvraagformulier relatie- of bedrijfsdag, evenement of clinic

Uw Gegevens 

Velden met een * zijn verplicht

Uw voorletters zijn verplicht
Uw achternaam is verplicht
Uw bedrijfsnaam is verplicht
Uw functie is verplicht
Uw bedrijfsadres is verplicht.
Uw zakelijke postcode is verplicht
De vestigingsplaats is verplicht
Uw zakelijke telefoon (vast) is verplicht.
Uw zakelijke telefoon (mobiel) is verplicht.
Uw zakelijke email is verplicht.
De beoogde datum is verplicht
Het aantal aanwezigen is verplicht
Het beoogd aantal holes is verplicht
Clinic is verplicht
Een bericht is verplicht