Inloggen
Wassenaarse Golf Logo

Heeft u ook het gevoel dat er meer uit uw golfspel te halen is? Vaak zijn het kleine dingen die u weer op weg kunnen helpen om uw golfspel te verbeteren en daar kunnen wij u bij helpen. Wij zijn van mening dat met motivatie, inzet en de juiste begeleiding iedereen deze sport onder de knie kan krijgen. Het verbeteren van uw golfspel begint vaak bij een goede basis. 


‘zorg dat je de basis goed beheerst en het niveau van alles wat je doet zal stijgen’

 

Wij begeleiden u graag om beter te worden en maximaal plezier en rendement uit uw golfspel te halen. Samen met u kunnen we kijken naar uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en op basis hiervan gaan wij dan aan de slag om uw spelniveau te verbeteren. Met behulp van hulpmiddelen, trainingen, oefeningen, spelletjes en tests zullen wij u het juiste gevoel laten ervaren om zo uiteindelijk uw spel naar een hoger niveau te brengen. Mocht u liever de baan in gaan dan kan dit natuurlijk ook. Tijdens een baanles leren wij u efficiënter met uw spelniveau om te gaan en daar waar nodig uw niveau te verbeteren waarbij uw coursemanagement en spelroutine een belangrijk onderdeel vormen.  

Tijdens onze lessen gebruiken wij video en trackman om zo uw kennis te vergroten over uw eigen spel. Trackman is een radarsysteem dat veel wordt gebruikt door teaching en playing professionals om te helpen bij het verbeteren van het golfspel. 

In het geval u een les wenst te boeken maak dan gebruik van onderstaande lesagenda (klik op de foto/link van Joes of Brian):

JOES VAN UDEN PGA Headprofessional level 4
aanwezig op Dins-, Woens-, Vrij-, Zater- en Zondag

T

070-3144003/06-11010735

@

info@joesvanuden.nl

W

www.joesvanuden.nl


lesagenda Joes van Uden


BRIAN SCHUTZ PGA Professional level 3
aanwezig op Donder- en Vrijdag

T

070-3144003/06-24971008

@

brianschutz24@gmail.com


lesagenda Brian Schutz


Clubverkoop en fittings

Bij Joes kunt u terecht voor alle golf gerelateerde artikelen van o.a. topmerken als: TaylorMade, Ping, Footjoy en Titleist.

Ben u geïnteresseerd in nieuwe golfclubs, maakt u dan een afspraak voor een fitting.
Tijdens een fitting zullen we samen gaan bepalen welke clubs het beste bij uw spel passen en uw plezier en spel bevorderen.
Een fitting bestaat uit opmeten van een swingsnelheid voor de juiste shaft, lengte, lie en de maat van de grips. Met clubs spelen die bij u passen kan het plezier en het niveau in uw spel verbeteren. Ook een putter valt hieronder en zoals als u misschien van ons al te horen heeft gekregen maakt het putten 43% van het golfspel uit. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste putter voor uw spel heeft.
Speelgerechtigden van Groendael ontvangen korting bij de aanschaf van een nieuwe club of set.

Reparaties 

Na verloop van tijd is het zo dat golfmateriaal slijtage vertoont, dit geldt voor: grips, spikes, shafts, etc.  Hierbij is het aan te raden om dit geregeld te laten controleren, zeker als het gaat om spikes en grips.  Slechte grips kunnen blessures veroorzaken zoals: golfarm, schouderblessures, etc. Versleten spikes kunnen een slechte balans/grip veroorzaken wat weer blessure tot gevolg kan hebben. Het kan voorkomen dat clubs aangepast dienen te worden vanwege swingveranderingen of verandering in postuur/leeftijd. Nu zou het beste natuurlijk zijn om nieuwe clubs aan te schaffen, maar soms is dit niet direct noodzakelijk. Wat wij voor u kunnen doen is de club dan verlengen/inkorten of de shafts en grips veranderen.

Workshops

Heeft u een bedrijf of een grote groep mensen, die u een keer met de fantastische sport golf wil laten kennis maken, dan is een workshop het ideale middel. Tijdens de workshop zullen de deelnemers kennis maken met de grondbeginselen van de sport.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Joes van Uden: info@joesvanuden.nl