Inloggen
Wassenaarse Golf Logo

Voorspelen kan uitsluitend na reserveren bij de caddiemaster (070 3144000). De caddiemaster bepaalt de beschikbaarheid en mogelijkheden tot voorspelen.

TARIEF:

Voor een oefenronde wordt het introductie tarief voor leden gerekend (9-holes € 41,00/18-holes € 51,00). De driving range ballen worden gratis verstrekt. Natuurlijk is het introductietarief op basis van wederkerigheid.

  • Wanneer een team van Groendael bij een tegenstander gratis mag voorspelen, dan mag dit team bij Groendael ook gratis voorspelen.
  • Wanneer de tegenstanders het introductie tarief hanteren, dan mag dit team tegen het introductie tarief op Groendael voorspelen (9-holes € 41,00/18-holes € 51,00).
  • Wanneer de tegenstanders het normale tarief hanteren, dan betaald dit team op Groendael het volledige greenfee tarief (9-holes € 90,00/ 18-holes € 107,00).

Als er bij het reserveren van de starttijden geen introductie tarief of gratis voorspelen is afgesproken, dan wordt het volledige greenfee tarief berekend!

AANTAL SPELERS:

Een team dat komt voorspelen mag bestaan uit maximaal 6 spelers/speelsters. Deze spelers/speelsters dienen allen opgesteld te staan in het team dat ook daadwerkelijk competitie speelt op Groendael. Professionals of andere begeleiders vallen niet onder deze voorspeelregeling. Zij kunnen tegen betaling van het standaard tarief meespelen.

DE MOGELIJKHEDEN VOOR HET SPELEN VAN EEN OEFENRONDE:

Maandag: gehele dag (clubhuis geopend tot 18:00 uur, er is een speciale lunchkaart)

Dinsdag: ná 13:00 uur

Woensdag: vóór 11:30 uur

Donderdag: gehele dag

Vrijdag: vóór 10:00 uur

Zaterdag: zeer beperkte mogelijkheid

Zondag: niet mogelijk